So Good!® Protein Organic Soybean Pasta

So Good!® Protein Organic Soybean Pasta / Skład

1Składniki: Ekologiczna soja 92%, woda 8%.

Porcja: 50 g

Ilość porcji w opakowaniu: 4

Wartość odżywcza1 w

100 g

50 g

Wartość energetyczna

1430 kJ / 341 kcal

713 kJ / 170 kcal

Tłuszcz

6,3 g

3,1 g

  w tym kwasy nasycone

1,3 g

0,6 g

Węglowodany

20 g

10 g

  w tym cukry

15 g

7,5 g

Błonnik

20 g

10 g

Białko

41 g

20,5 g

Sól

0 g

0 g

1Dotyczy tylko makaronów typu spaghetti i fettuccine z ekologicznej soi

 

 2Składniki: Ekologiczna zielona soja 92%, woda 8%.

Porcja: 50 g

Ilość porcji w opakowaniu: 4

Wartość odżywcza2 w

100 g

50 g

Wartość energetyczna

1387 kJ / 330 kcal

693 kJ / 165 kcal

Tłuszcz

5,8 g

2,9 g

  w tym kwasy nasycone

1,2 g

0,6 g

Węglowodany

15 g

7,5 g

  w tym cukry

15 g

7,5 g

Błonnik

19 g

9,5 g

Białko

45 g

22,5 g

Sól

0 g

0 g

2Dotyczy tylko makaronów typu spaghetti i fettuccine z ekologicznej zielonej soi

 

3Składniki: Ekologiczna czarna soja 92%, woda 8%.

Porcja: 50 g

Ilość porcji w opakowaniu: 4

Wartość odżywcza3 w

100 g

50 g

Wartość energetyczna

1337 kJ / 319 kcal

669 kJ / 159 kcal

Tłuszcz

5,2 g

2,6 g

  w tym kwasy nasycone

1,0 g

0,5 g

Węglowodany

13 g

6,5 g

  w tym cukry

13 g

6,5 g

Błonnik

22 g

11 g

Białko

44 g

22 g

Sól

0 g

0 g


Sposób przygotowania: Dodać makaron do wrzącej wody, gotować na wolnym ogniu przez 6-8 minut. Podawać z sosem pomidorowym lub pesto. Można stosować jako dodatek do zup jarzynowych.

Typy: Fettuccine, Spaghetti

Masa netto: 200 g