GUARILLA High Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku kokosowym i karmelowym z wiórkami kokosowymi. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz
mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku kokosowym 26% [koncentrat białek serwatkowych (z
mleka), olej palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z
soi)), naturalny aromat kokosowy], nadzienie o smaku karmelowym 25% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], prażone wiórki kokosowe 4%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w 100 g (48 g): |
Wartość energetyczna | 2100 kJ / 504 kcal (1017 kJ / 244 kcal) |
Tłuszcz | 32 g (16 g) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g (9,7 g) |
Węglowodany | 32 g (15 g) |
w tym cukry | 19 g (8,9 g) |
w tym alkohole wielowodorotlenowe | 10 g (4,9 g) |
Białko | 26 g (12 g) |
Sól | 0,29 g (0,14 g) |
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).
Masa netto: 48 g ℮
GUARILLA High Protein Bar. Baton proteinowy w czekoladzie mlecznej bez dodatku cukrów z nadzieniem arachidowym i nadzieniem o smaku karmelowym z orzeszkami arachidowymi. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 40% [koncentrat białek serwatkowych (z
mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz
mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie arachidowe 30% [koncentrat białek serwatkowych (z
mleka), zmielone
orzeszki arachidowe 9%, olej palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, sól, emulgator (lecytyny (z
soi)), naturalny aromat
orzeszków arachidowych], nadzienie o smaku karmelowym 20% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], kawałki
orzeszków arachidowych 10%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w 100 g (49 g): |
Wartość energetyczna | 2067 kJ / 496 kcal (1034 kJ / 248 kcal) |
Tłuszcz | 32 g (16 g) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g (8,1 g) |
Węglowodany | 30 g (15 g) |
w tym cukry | 17 g (8,1 g) |
w tym alkohole wielowodorotlenowe | 9,8 g (4,8 g) |
Białko | 26 g (13 g) |
Sól | 0,47 g (0,23 g) |
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).
Masa netto: 49 g ℮
GUARILLA High Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku waniliowym i karmelowym. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45% [koncentrat białek serwatkowych (z
mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku waniliowym 30% [koncentrat białek serwatkowych (z
mleka), olej palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z
soi)), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku karmelowym 25% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat]. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w 100 g (49 g): |
Wartość energetyczna | 2093 kJ / 502 kcal (1049 kJ / 252 kcal) |
Tłuszcz | 32 g (16 g) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g (9,5 g) |
Węglowodany | 32 g (16 g) |
w tym cukry | 19 g (9,2 g) |
w tym alkohole wielowodorotlenowe | 11 g (5,1 g) |
Białko | 26 g (13 g) |
Sól | 0,3 g (0,15 g) |
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).
Masa netto: 49 g ℮