GUARILLA® High Protein Bar 49 g

GUARILLA® High Protein Bar 49 g

GUARILLA High Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku kokosowym i karmelowym z wiórkami kokosowymi. Zawiera substancję słodzącą.

Składniki:
czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny (z soi)), pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku kokosowym 26% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), olej palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z soi)), naturalny aromat kokosowy], nadzienie o smaku karmelowym 25% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], prażone wiórki kokosowe 4%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne orzechy, jaja oraz zboża zawierające gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w 100 g (48 g):
Wartość energetyczna 2100 kJ / 504 kcal (1017 kJ / 244 kcal)
Tłuszcz 32 g (16 g)
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 g (9,7 g)
Węglowodany 32 g (15 g)
   w tym cukry 19 g (8,9 g)
   w tym alkohole wielowodorotlenowe 10 g (4,9 g)
Białko 26 g (12 g)
Sól 0,29 g (0,14 g)
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).

Masa netto: 48 g ℮
GUARILLA High Protein Bar.
Baton proteinowy w czekoladzie mlecznej bez dodatku cukrów z nadzieniem arachidowym i nadzieniem o smaku karmelowym z orzeszkami arachidowymi. Zawiera substancję słodzącą.

Składniki:
czekolada mleczna bez dodatku cukrów 40% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny (z soi)), pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie arachidowe 30% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), zmielone orzeszki arachidowe 9%, olej palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, sól, emulgator (lecytyny (z soi)), naturalny aromat orzeszków arachidowych], nadzienie o smaku karmelowym 20% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], kawałki orzeszków arachidowych 10%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne orzechy, jaja oraz zboża zawierające gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.

Wartość odżywcza w 100 g (49 g):
Wartość energetyczna 2067 kJ / 496 kcal (1034 kJ / 248 kcal)
Tłuszcz 32 g (16 g)
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g (8,1 g)
Węglowodany 30 g (15 g)
   w tym cukry 17 g (8,1 g)
   w tym alkohole wielowodorotlenowe 9,8 g (4,8 g)
Białko 26 g (13 g)
Sól 0,47 g (0,23 g)
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).

Masa netto: 49 g ℮
GUARILLA High Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku waniliowym i karmelowym. Zawiera substancję słodzącą.

Składniki:
czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny (z soi)), pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku waniliowym 30% [koncentrat białek serwatkowych (z mleka), olej palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z soi)), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku karmelowym 25% [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat]. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%. Może zawierać inne orzechy, jaja oraz zboża zawierające gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz poniżej). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (najlepiej w temperaturze 12-18°C). Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w 100 g (49 g):
Wartość energetyczna 2093 kJ / 502 kcal (1049 kJ / 252 kcal)
Tłuszcz 32 g (16 g)
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g (9,5 g)
Węglowodany 32 g (16 g)
   w tym cukry 19 g (9,2 g)
   w tym alkohole wielowodorotlenowe 11 g (5,1 g)
Białko 26 g (13 g)
Sól 0,3 g (0,15 g)
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu (48 g).

Masa netto: 49 g ℮