GOLD DeLuxe Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku kokosowym i karmelowym z wiórkami kokosowymi. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz
mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku kokosowym 26 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), tłuszcz palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z
soi)), naturalny aromat kokosowy], nadzienie o smaku karmelowym 25 % [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], prażone wiórki kokosowe 4 %. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Masa mleczna minimum 14 % Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w: | 100 g | 48 g |
Wartość energetyczna | 2135 kJ/ 513 kcal | 1025 kJ / 246 kcal |
Tłuszcz | 32 g | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g | 9,7 g |
Węglowodany | 32 g | 15 g |
w tym: cukry | 19 g | 8,9 g |
alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 10 g | 4,9 g |
Białko | 26 g | 12 g |
Sól | 0,29 g | 0,14 g |
Opakowanie 48 g zawiera 1 porcję produktu (1 baton). Masa netto: 48 g ℮
GOLD DeLuxe Protein Bar. Baton proteinowy w czekoladzie mlecznej bez dodatku cukrów z nadzieniem arachidowym i nadzieniem o smaku karmelowym z orzeszkami arachidowymi. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 40 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz
mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie arachidowe 30 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), zmielone
orzeszki arachidowe 9 %, tłuszcz palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, sól, emulgator (lecytyny (z
soi)), naturalny aromat
orzeszków arachidowych], nadzienie o smaku karmelowym 20 % [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat], kawałki
orzeszków arachidowych 10 %. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Masa mleczna minimum 14 %. Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w: | 100 g | 49 g |
Wartość energetyczna | 2111 kJ/507 kcal | 1035 kJ/248 kcal |
Tłuszcz | 32 g | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g | 8,1 g |
Węglowodany | 30 g | 15 g |
w tym: cukry | 17 g | 8,1 g |
alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 9,8 g | 4,8 g |
Białko | 26 g | 13 g |
Sól | 0,47 g | 0,23 g |
Opakowanie 49 g zawiera 1 porcję produktu (1 baton). Masa netto: 49 g ℮
GOLD DeLuxe Protein Bar. Baton proteinowy w mlecznej czekoladzie bez dodatku cukrów z nadzieniem o smaku waniliowym i karmelowym. Zawiera substancję słodzącą.
Składniki: czekolada mleczna bez dodatku cukrów 45 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, odtłuszczone
mleko w proszku,
mleko pełne w proszku, tłuszcz
mleczny, emulgator (lecytyny (z
soi)), pasta orzechowa (
orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku waniliowym 30 % [koncentrat białek serwatkowych w proszku (z
mleka), tłuszcz palmowy, odtłuszczone
mleko w proszku, substancja słodząca (maltitole), emulgator (lecytyny (z
soi)), ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku karmelowym 25 % [ekstrakt z jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z
mleka),
mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik (karmel), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, naturalny aromat]. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Masa mleczna minimum 14 %. Może zawierać inne
orzechy, jaja oraz
zboża zawierające
gluten. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.
Wartość odżywcza w: | 100 g | 49 g |
Wartość energetyczna | 2117 kJ / 508 kcal | 1037 kJ / 249 kcal |
Tłuszcz | 32 g | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g | 9,5 g |
Węglowodany | 32 g | 16 g |
w tym: cukry | 19 g | 9,2 g |
alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 11 g | 5,1 g |
Białko | 26 g | 13 g |
Sól | 0,30 g | 0,15 g |
Opakowanie 49 g zawiera 1 porcję produktu (1 baton). Masa netto: 49 g ℮